Armored Warfare представи картата Ghost Fields (Воздушная тревога)


Armored Warfare представи картата Ghost Fields на англоезичните сървъри, а на руските тя ще се нарича Воздушная тревога (Въздушна тревога). Тук тежката техника ще се сражава на територията на стара военно-въздушна база в планините. 




Новото поле ще зарадва любителите на откритите пространства и естествения релеф. Тук има минимално количество постройки и пътища, но затова пък е с прекрасна природа: високи скали, от които лесно може да паднете и да се разбиете, оврази и насипи, блата и т.н. 

Освен красивите пейзажи, играчите ще срещнат и приятно лятно време - ранно утро, светло и леко дъждовно.
Територията има стратегическо значения - тук има самолетна писта, а на хълмовете са разположени вишки. Освен това от немаловажно значение е наличието на ГСМ-и и голямо количество крилати ракети. 



Базата е частично запусната, но все още действа. В хангарите са складирани боеприпаси, а на една от площадките се товарят. Тук ще видите самолети и хеликоптери, а също така изоставени помещения и разбити въртолети на някои места. Може да се предположи, че базата е била атакувана преди време.  

Отчитайки откритата територия, бавните машини трябва да внимават за артилерийския обстрел. Релефът от друга страна помага на основните бойни танкове. Възвишението в средата на картата блокира обзора на артилерията, ограничавайки възможностите им. Двете страни трябва внимателно да избират позициите си, за да постигнат максимална ефективност. 
Share on Google Plus

About De Dzin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар