Armored Warfare: Вижте BMP-2


Запознайте се с BMP-2! Това е една от най-известните руски бойни машини. В Armored Warfare БМП-2 ще е разузнавателна и в някои случаи противотанкова машина от 4-то ниво. Нейното автоматично оръдие е ефективно против лекобронирана техника, а ракетното въоръжение може да ви помогне в сражение с почти всякакъв вид противник. Системата за димна завеса ще ви осигури добро прикритие.
БМП-2 е с верижна ходова част и поради това има по-ниска скорост, но затова пък има по-добра маневреност и проходимост. 

БМП-2 е била създадена не само за транспортиране на пехотата, но и за успешна борба с бронираната вражеска техника, а също така и за съвместни действия с танковете. 

Производството на БМП-2 е било поръчано на два завода - този в Челябинск, където е бил произведен БМП-1, и Курганмашзавод. Образецът, създаден от завода в Челябинск, не издържал тестовете, тъй като практически не нанесъл поражения на танк. "Объект 769" притежавал 73-мм оръдие "Зарница". Другият модел "Объект 675" успешно се справил със задачата. 

БМП-2 бил създаден на основата на прототипа "Объект 675", съхранявайки всички достойнства на БМП-1. Машината получила автоматично 30 мм оръдие 2А42 с голям ъгъл на издигане, което позволило да се води огън не само по живата сила на противника, но и по въртолети и цели, намиращи се на възвишения. Машината била въоръжена и с картечница калибър 7,62 мм и е можела да носи ПТРК 9К111 или 9К113.

БМП-2 е била приета на въоръжение през 1980 г. По това време тя вече преминала бойното си кръщене по време на войната в Афганистан, използвана е по време на Иракската война в Персийския залив и в Чеченските войни. Моделът е бил спрян от производство през 2008 г., но и сега е на въоръжение в Руската Федерация. 

В Armored Warfare играчът ще има достъп до няколко вида модернизации, съответстващи на реално провеждани в миналоо с БМП-2. Това ще е замяната на стандартния двигател УТД-20С1 с по-мощния УТД-23, а също така монтирането на ПТРК «Конкурс» вместо комплекса «Фагот» и замяната на 30-мм бронебойни снаряди 3УБР6 с 3УБР8.

Вижте видеото!

Share on Google Plus

About De Dzin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар