Type 69-II ще е новия танк в Armored Warfare


Type 69-II ще е новия танк в Armored Warfare, съобщи Obsidian. Той ще е Tier 4 Main Battle Tank и е модернизирана версия на Type 59 с някои нови западни технологии, включвайки 105 mm rifled gun (вдъхновен от Royal Ordnance L7).
Машината ще се появи с ъпдейт 0.13, а разработчиците планират да увеличат живучестта й с Explosive Reactive Armor. Тази броня се появи в реалния живот на варианта за износ Type 69-IIG за Бангладеш и на китайския Type 79 (модернизирана версия на Type 69).

Междувременно на 11 февруари пач 0.13 бе инсталиран на руската версия на играта Armored Warfare: Armata, издавана от Mail.ru. Какво ни очаква?



В обновление 0.13 се появи трети снабдител — Чан Фен. От неговия каталог може да поръчате 7 китайски Основни Бойни Танкове, включително нова премиум машина. В бъдеще той ще предлага не само азиатска, но и друга техника. 

В каталога му има:

Type 59 (3-то ниво);
Type 69-II (4-то ниво);
Type 80-II (5-то ниво);
WZ-1224 (премиум-танк 5-то ниво);
Type 85-IIM (6-то ниво);
Type 90-II (7-мо ниво);
Type 98 (8--мо ниво).

Този снабдител за разлика от другите няма достъпни стартови машини, разклонението му започва веднаг с ОБТ от 3-то ниво. За да разблокирате клонката трябва в PvP или PvE да нанесете на противника определено количество поражения, намирайки се не по-далеч от 50 м от съюзниците си или да се сдобиете с WZ-1224.

Карта "Мирна линия"


Мирният живот в черноморското градче е бил нарушен. Отборите ще се сразят за контрол над нова стратегически важна територия. Размерът на картата е 1,2х1,2 км, като около една трета е заета от градски постройки, а останалата част е открита местност. Достъпна е в стандартен режим и в "Превземане". 



Освен това в играта бяха направени промени в системата на PvE-наградите, системата за оборудване и бе добавен нов мачмейкър.

Share on Google Plus

About De Dzin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар