Armored Warfare: PvE мисии


PvE мисиите ще са възможност да вземете участие в мащабни сюжетни сражения заедно с приятелите си в MMO екшъна Armored Warfare. Те ще позволят на играча да подобри своите бойни навици, да се научи на екипна работа и да получи награди за изпълнението им. 

Това е самостоятелна част от играта и отлична алтернатива на PvP-сраженията. Всички подобни боеве ще се провеждат на картите, създадени специално за режима по образец на реални местности.  

Играчите ще се сблъскат с такива задачи и условия, каквито и екипажите на танкове по време на истински бойни действия. Околната среда, бойна техника, визуални ефекти - всичко това ще създаде мощен присъствен ефект.

На командирите на танкове им предстои да действат в различна среда: пустини и планини, гори и низини, градове и безлюдна степ, сняг или пясък. Природните условия ще оказват влияние на тактиката на боя: например възвишенията ще могат да се заемат от артилерията, а каменистата местност ще забави движението на основната техника. Противникът задължително ще се възползва от възможностите, които предоставя релефа, за да постигне надмощие.

Планира се всяка мисия да се състои от три бойни етапа, във всеки от които екипът ще действа на нова карта. Цялата мисия ще продължи около 20 минути.При унищожение на машината на играча той ще се окаже в режим на наблюдател до края на етапа на мисията.

По сложност мисиите ще се разделят на леки, нормални и сложни. Колкото е по-трудна, толкова по-яка награда ще получите - опит, репутация и пари.

Танковете на противника ще бъдат управлявани от изкуствен интелект, който ще е способен да прави оценка на обстановката и да действа според ситуацията. При повторно прохождане на мисията играчът може да се сблъска със съвсем друга тактика на противника. В някои от мисиите пък отрядът може да се сблъска с превъзхождащи го сили на врага или с мини бос, който ще представлява особено мощна бойна единица, която сам няма да можете да унищожите.

Играчите ще получават различни бойни задачи както основни, чието изпълнение е критично за успеха на мисията, така и допълнителни, които влияят на количеството на наградите.

По типове те се делят на:

• Нападение — превземане на вражеската позиция за определено време. 

• Разрушение — унищожение на определена цел.  

• Бягство — преодоляване на разстояние между различни точки под плътния обстрел на противника за определено време.

• Отбрана — удържане на местност или точка за определено време. 

• Оцеляване — удържане на настъплението на врага, атакуващ на вълни за определено време. 

В този кооперативен режим екипът ще се състои максиум от 4 играча. Можете да се присъедините с приятелите си, с хора от клана си или пък да попаднете в случайно подбрана група. 

Работата в екип ще е особено важна: съвместните задружни действия ще ви позволят бързо да се справите с танковете на противника и да изпълните поставените ви задачи. Наличието в отряда ви на разнообразна техника ще ви помогне за успешното завършване на мисията.
Share on Google Plus

About De Dzin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар