Какво е Armored Warfare?


Е, танкисти. Ако досега воювахте на машини от времето на Втората световна война, време е да се метнете на по-нови поколения техника.

Armored Warfare ще ви даде тази възможност. Новият танков екшън е разработен от Obsidian Entertainment. Разработчиците от това студио са известни с ролевите си игри Neverwinter Nights 2 и Star Wars: Knights of the Old Republic 2 — The Sith Lords.

Бъдещето според игрите не винаги е приятно. Обикновено те предвиждат Нов Световен Ред, управляван от могъщи корпорации. В тази игра вие ще бъдете в ролята на служител на частна военизирана компания, която изпълнява мисии по целия свят. Играчите ще воюват на съвременна техника. В играта ще има танкове от 50-те години на миналия век до началото на този - вече има T-80, Leopard 2A5, Challenger 2 и др. Бойните машини са различни - основни бойни танкове, лекобронирани джипове и самоходна артилерия от различни държави. Представена е техника, произведена от Русия, САЩ, Великобритания, Германия и др.

Играта ще се отличава с добре замислена PvE кампания. PvE мисиите ще са възможност да вземете участие в мащабни сюжетни сражения заедно с приятелите си и да подобрите своите бойни навици, да се научите на екипна работа и да получи награди за изпълнението им. За това обаче ще ви разкажем по-подробно в една от следващите публикации.

Това, което трябва да знаете е, че може да се запишете за закритите бета тестове както на англоезичните сървъри, така и на рускоезичните.
Share on Google Plus

About De Dzin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар