Зимни условия и соцреализъм в картата Cold Strike


Obsidian Entertainment и My.com представиха новата карта за танковия си екшън Armored Warfare с нов трейлър. Картата представлява зимна градска зона със социалистическа окраска - жилищните сгради определено са като прекопирани от страна от бившия социалистически блок. Тя е наречена Cold Strike. Освен това са демонстрирани сблъсъци на танкова техника при градски условия. 

Играта нагледно ще покаже на бойците чрез картата Снежен град (на англ. Cold Strike), че зимата не е бяла приказка с блестящи на слънцето снежни поля, но е сумрак, ниска видимост, кал на пътя, лед и т.н. 

Сраженията в снега са невероятно зрелищни: на фона на пейзажите изстрелите и взривовете ще са особено ярки. Танковете оставят зад себе си следи, а техните тъмни силуети са отлична мишена за противника. Водоемите са покрити със слой лед, а пътищата без покритие се превръщат в кално блато. 




Градът за мнозина ще се покаже познат. Особено на тези, израснали в страните от бившия социалистически блок и републиките от бившия Съветски съюз. Улиците са пусти и всичко е буквално замряло при вида на атакуващите, само в небето прелитат хеликоптери и изтребители. Сивата зимна обстановка се допълва от стоманеноно небе, което се слива с безличните стени на блоковете и мръсните улици, висящата над равнините мъгла превръща враговете в едва различими призраци на хоризонта. Студеното време в европейския регион е пресъздаден с точност до най-малките подробности. 

В зоната на бойните действия се намират градския район и прилежащата му територия, на която са разположени шосе, спирка и хангари. Картата е с размери 1,2 на 1,2 километра. На юг можете да намерите автогара и полицейски участък. Голяма част от картата е пресечена от замръзнала река. 

Двата отбора ще се появяват на северозапад и югоизток. Така център на стълкновението ще се окажат предградията с пусти полета, удобни за придвижване на бързата техника и за прострелване с артилерията. 




Бялата зона е точката на тръгване. На северната позиция това е полеви лагер с хангари и контейнери, а на южната - автогара. 

Зелена зона — най-краткия път до базата на врага. За да преодолеете тази долина на смъртта трябва да сте с най-бързата и маневрена машина. Територията е открита и се прострелва от всички страни, явявайки се великолепна площадка за прицелния огън на артилерията. 

Синята зона е по-дълъг, но по-безопасен вариант до вражеския пункт. Тук преминава магистрала, облекчаваща придвижването на колесна техника и леки танкове. 
Разузнавачите могат да се възползват именно от този път за предаване на данни за положението на вражеската артилерия. Тук могат да заемат позиции и изтребителите на танкове, използвайки за прикритие растителността. 

Червената зона - градски улици, територия за схватка на основните бойни танкове. Именно тук тежките машини могат да проявят своите най-добри качества без да се притесняват от артилерията. Тесните улички обезпечават възможността да организирате успешна отбрана. Тук ще е удобно и за изтребителите на танкове, които могат да намерят добро прикритие между зданията.

Share on Google Plus

About De Dzin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар