Съветски танк Т-80


Armored Warfare представя съветския танк Т-80. Тази съветска разработка е заслужила множество похвали както от военните специалисти, така и от самите танкови командири.

В Armored Warfare Т-80 може да се получи от един от снабдителите на въоръжение. Този основен боен танк 7-во ниво притежава висока маневреност и нанася голямо количество поражения. Най-добре се проявява в бой на близка дистанция. Той има здрава челна броня, но бордовете и кърмата са му по-слабо защитени, затова най-добрата тактика при борба с тях е да им подходите отстрани или в гръб. 

Танкистите от своя страна, знаейки слабостите на машината си, трябва да внимават и да не допускат такъв обход, а да се възползват от особеностите на релефа за защита на танка. 

Играчите ще имат възможност да усъвършенстват танка си: етапна замяна на оръдията и боеприпасите, ново електронно оборудване, системи за защита и по-мощен двигател. Когато го ъпгрейднете успешно ще ви се открие неговата модификация - танк Т-80У, който е представен в играта като отделна бойна машина. 

Share on Google Plus

About De Dzin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар