Попадение в оръдието на противниковия танк

Оръдието на танка или всяка друга машина в Armored Warfare може да бъде повредено с попадение по ствола. Това ще намали точността на стрелбата, а ако оръдието излезе напълно от строя, то противникът няма да може да води стрелба известно време, разказват разработчиците в публикуваните им отговори на въпросите на комюнитито. Макар че в действителността е невъзможно да се ремонтира поразеното оръдие, то в играта няма да има ситуации, при които за повреда, техниката да не може да продължи боя. 


За старта на играта не се предвиждат полигони за тестове на техниката, но в бъдеще те може да се появят.Системата за пожарогасене ще бъде едно от достъпните подобрения. На борда обаче може да вземете със себе си пожарогасител.  

В играта ще има и сражения през нощта, а също така и по време на бури и други, сложни, метеорологични условия, при които допълнителните системи за наблюдение ще се окажат крайно полезни.




Поведението на техниката ще зависи от релефа. Различните склонове и хълмове ще влияят на скоростта на машините. 

Димните завеси ще влияят на видимостта. В зависимост от положението на машината в облака дим, тя може да стане невидима за врага. В играта обаче има някои технологии, позволяващи да откриете врага, скрил се сред дима. 



Share on Google Plus

About De Dzin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар