Реалните пари няма да ви помогнат за победа в Armored Warfare


Armored Warfare е безплатна игра в най-добрия смисъл. Инвестирайки реални пари в играта, това няма да ви донесе превъзходство над останалите. Всичко, което купите, ще е с козметичен ефект или просто ще ви помогне да икономисате време, обеща Джошуа Морис, продуцент на Armored Warfare за САЩ в интервю пред рускоезичната версия на играта, чийто закрит бета тест е планиран за първата четвърт на 2015 г.

Днес на сайта на играта бяха публикувани отговори на въпросите на фенове, свързани с т.нар. монетизация в играта. От тях става ясно, че в Armored Warfare ще има две основни валути - такава, която се печели в боевете и валута, купена с реални пари. Точните названия на виртуалните пари ще бъдат оповестени по-късно. Със спечелените в боевете игрални пари всеки един ще има възможност да си купи всички видове предмети, необходими му за комфортна игра. Тези, които инвестират реални пари, за да спестят време в развитието си, няма да имат преимущество над останалите танкисти. Не се предвиждат никакви съндъци или кутийки, които да се отварят със специални ключове, купувани за реални пари и съдържащи ценни предмети, даващи ви възможност да си "купите победа".

Издателите съобщават, че играчите няма да имат възможност да си купуват игрален опит с реални пари.


Да получите опит от нищото, просто купувайки се го за реални пари, такава възможност няма да има. Възможността да обмените реални средства на игрална валута, също няма да има. 

Играта е базирана на избора на играчите. Реалните пари ще помогнат на тези, които нямат възможност да играят често. Всичко, което може да се купи за истински пари, ще е достъпно и за игрална валута. Друг е въпроса, че инвестирайки реални средства, ще имате възможност да се развиете по-бързо. Всеки играч може да влезе в играта напълно безплатно, да проведе неограначено количество боеве и да спечели игрални пари за развитието си. С помощта на допълнителните плащания този процес просто може да се ускори и да се правят козметични промени във външния вид на танковете. Реалните пари обаче няма да повлияят на ефективността на машините ви. Всички ъпдейти в Armored Warfare ще бъдат също така напълно безплатни за танкистите. 

Както във всички подобни игри, така и в тази ще можете да си купите премиум акаунт или ВИП статус. Те ще ви носят по-голямо количество опит, който ще печелите в боевете и повече игрални пари. Това, че играете с обикновен статус обаче, няма да ви ограничи достъпа до различните видове бойна техника.

В Armored Warfare се очаква да бъде въведена и т.нар. премиум техника, т.е. бойни машини, които можете да купите само за реални пари. Тя ще е разграничена на различни нива и различни цени. Премиум танковете няма да дават преимущество в боя на притежателите си, тъй като те няма да се отличават с по-високи показатели от останалата представена техника в играта. Такава машина ще е по-различна със своята уникалност и възможността й да ви носи повече игрални пари в боевете.

Реалните пари обаче ще ви помогнат да развиете по-бързо екипажа си, което е важно в боя. Все пак ще има някаква граница, до която можете да си купите ускореното обучение. С истински пари няма да можете да се сдобиете и с по-високо ефективни боеприпаси.

Share on Google Plus

About De Dzin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар