Първите боеве ще се водят на пристанището


Първата карта в танковата Armored Warfare ще е "Пристанище". Този морски порт ще се намира в една от южните страни. Тя представлява тясна ивица земя, притисната между океана и пустинята. Двете танкови групи ще се срещнат в бой между кранове, контейнери, офисни здания и камиони.

Всичко, което се вижда на картата, включително техниката и постройките, са моделирани по реални обекта. Самата местност също изглежда "жива" - крановете наистина вдигат и преместват контейнерите, по пътищата се движат камиони.

Началото на битката е впечатляваща: мощен взрив избухва върху железопътните релси и вдига във въздуха влак, който впоследствие ще стане едно от естествените прикрития за танка ви.

Отборите могат да избират различна тактика. Релефът на картата представя разнообразни пътища към базата на противника.

По-подробна информация ще видите на тактическата схема:





Тюркоазената зона

Този маршут се състои предимо от открити пространства и пясъчни дюни с редки храсти, които могат да се ползват за прикритие. Тук е удобно да се разположи артилерията.

Червена зона

Маршрутът е прав и преминава по средата на картата, давайки минимално прикритие от контейнерите, като има много открити проходи. 

Виолетова зона

Този маршрут е подходящ за близък бой благодарение на плътното застрояване и зелените зони около сградите на пристанището. Заемайки позиции тук, отборът може да обезпечи добро прикритие за другарите си, които са избрали зелената и червената зони. Постройките дават добра защита от обстрела на вражеската артилерия.

Зелена зона

Това е най-бързия маршрут към вражеската база, но тук няма и естествени прикрития. Той е подходящ за разузнавателни машини, атакуващи артилерията, но при условия, че противникът не е разположил тук значителни сили.

Синя зона

Маршрутът се състои от коридори от кранове и всякаква пристанищна техника. Тук може да ползвате като укритие дерайлиралия от взрива в началото влак.
Share on Google Plus

About De Dzin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 коментара :

Публикуване на коментар